Apartaments

APARTAMENTS

La casa disposa de 4 apartaments independents, amb una superfície total de 181 m2. Tots els apartaments tenen bany privat amb dutxa a cada habitació. Els serveis que ofereix la casa són: cuina, calefacció, roba de llit i tovalloles, wifi comunitari i barbacoa exterior.

MUSSOL: 

Aquest apartament és ideal per a parelles. Té capacitat per a dues persones amb possibilitat de supletori per a dues persones més. És molt ampli i lluminós, amb una superfície de 28 m2.

Disposa d’un llit de matrimoni «Queen size» (150×190) de viscoelàstica molt confortable. Bany privat amb dutxa estil italiana molt àmplia. Inclou servei de roba de llit i tovalloles.

La cuina està equipada amb nevera, pica per rentar plats i dos fogons. Hi trobareu tot els estris necessaris per al seu ús. No disposa de microones.

GARSA: 

Apartament ideal per a famílies. Té capacitat per a 4 persones, amb una superfície total de 60 m2. Disposa de 2 habitacions, una amb llit de matrimoni «Queen size» (150×190) molt confortable. I l’altra té dos llits individuals de 90×190. Cada habitació disposa de bany privat però hi ha una sola dutxa compartida d’estil italiana. Inclou servei de roba de llit i tovalloles.

El menjador i la cuina es troben a la mateixa sala, amb una superfície de 28 m2. La cuina està equipada amb nevera, pica per rentar plats i dos fogons. Trobareu tots els estris necessaris per al seu ús. No disposa de microones.

PITROIG: 

Apartament familiar de 63 m2. Té 2 habitacions, una de matrimoni amb llit de 150×190 i una altra habitació amb dos llits individuals de 90×190. Disposen de bany privat amb dutxa a cada habitació.

La cuina consta de dos fogons, 2 piques per rentar els plats, nevera, i està totalment equipada per al seu ús. No disposa de microones. També té una terrassa privada molt gran amb vistes a la vall.

Inclou servei de roba de llit i tovalloles.

CUCUT: 

Aquest apartament és ideal per a parelles. És ampli i té una superfície de 30 m2. Disposa d’un llit doble «Queen size» (150×190) molt confortable. Bany privat amb dutxa estil italiana molt àmplia.

Accés a terrassa exterior/jardí. Inclou servei de roba de llit i tovalloles.

La cuina està equipada amb nevera, pica per rentar plats i dos fogons. Trobareu tots els estris necessaris per al seu ús.

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte!

Mas Campolier funciona amb un sistema energètic independent de plaques solars i generador auxiliar. Per aquest motiu demanem als nostres hostes que tinguin consciència del bon ús de l’aigua i la llum. Està prohibit l’ús de secador de cabell.

HORARIS D’ARRIBADA I SORTIDA:

Entrada: A partir de les 15:00h

Sortida: 11:00h