Inici

La Casa

Mas Campolier és una masia del segle XV reconstruïda amb molt d’encant. Està situa a la vall de la Miana, antigament molt important pel seu castell medieval (ara en ruïnes), l’ermita de Sant Miquel de la Miana i els cavallers de Can Jou.

La casa està acompanyada d’una enorme alzina centenària i boscos plens de bolets. Hi ha una gran varietat d’arbres i plantes medicinals, fins i tot, amb una mica de sort es poden trobar algunes orquídies salvatges. La fauna de la Miana també és molt rica igual que la seva vegetació. Es poden observar diferents classes d’aus, senglars o fins i tot algun cabirol. Hi ha teixons, eriçons, genetes, i una varietat multicolor de papallones i libèl·lules!

Mas Campolier funciona amb un sistema energètic independent de plaques solars i generador auxiliar. Per aquest motiu demanem als nostres hostes que tinguin consciència del bon ús de l’aigua i la llum.

Entorn – Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

volcan-crosscat

Estem situats entre Besalú (poble medieval de gran importància historicocultural) i Olot (capital de la comarca de la Garrotxa situat en plena zona volcànica).

A la Garrotxa hi ha milers d’activitats per fer i llocs d’interès per visitar, us espera un món ple de natura i bellesa!